Projekter & støtte / Innobooster

Innobooster

Innobooster er et tilbud til små- og mellemstore virksomheder med innovative projekter, som kræver viden for at blive til virkelighed.

Det gode projekt kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger konkurrenceevnen og skaber vækst. Ny viden kan eventuelt komme fra universiteter og andre uddannelsesinstitutioner eller fra et privat udviklingshus eller underleverandør. Det kan også bestå i ansættelsen af en ny medarbejder med særlige kompetencer.

Hvem kan søge?

Små og mellemstore virksomheder med under 250 ansatte samt en årlig omsætning på højst 50 millioner euroes årligt – eller en årlig samlet balance på maksimalt 43 millioner euroes.

Hvis en virksomhed indgår i et koncernfællesskab, gælder kravene for hele koncernfællesskabet – og ikke kun for virksomheden. For at søge som virksomhed skal man have en omsætning på minimum 2 millioner kroner  eller tiltrukket minimum 0,5 kroner i ekstern kapital.

Man kan også søge som start-up. Her må virksomheden maximalt være 3 år gammel, og der er højere krav til innovationshøjde og kompetencer.

Info

Innobooster modtager løbende ansøgninger, men holder sommer og vinterpauser, hvor der ikke tages imod nye ansøgninger.

Behandlingstiden er cirka 1 måned for ansøgninger under 0,5 millioner kroner og 2-3 måneder for ansøgninger over 0,5 millioner kroner. Hvis ansøgningen indsenders lige inden feriepauserne, er behandlingstiden længere.

Læs mere på Innoboosters hjemmeside.